Kontakt

En fantastisk hemsida för att beställa mat online!

Vanliga frågor.

Vi erbjuder våra besökare hemkörning och avhämtning från olika sorter restauranger.
Kunder och företag börjar med att registrera sig. Kunder fyller enkelt in personuppgifter och gör en beställning och gör en betalning. Företag fyller i uppgifter om företaget köksansvarig och om företagets information som adress och restaurangens meny.
Genom att vara publik i MenyOnline ökar chansen att få mer kunder. Här kan ni enkelt uppdatera själva gällande företag och restaurang meny. Det är meningen att det ska vara enkelt. Behöver ni hjälp så finns den tjänsten också.
Vi tänker bredare och enklare. Vi gör vår tjänst lätt tillgängligt för mindre verksamheter. Därför kan man hitta något nytt som man inte har tänkt på innan.
Just nu tar vi inga kostnader över huvud taget. Varken från kunder som gör order eller företag som publicerar sin restaurang. Med denna anledning så måste vi granska alla ansökningar innan publicering så att vi kan se att alla uppgifter stämmer.
Villkoren är att man följer god företags sed. Vi bedömer vilka företag som får lov att publicera på hemsidan. Vi kan pausa eller avbryta vid misstanke om missbruk samt även utan anledning utan att förklara,
Se efter men din nuvarande leverantör om du får lov att använda en annan bokningstjänst. Men om du bara har oss och vill ha en annan bokningstjänst samtidigt så går det bra för oss.
Vid intresse kontakta info@menyonline.nu
Vid varje order kontaktar du kunden och meddelar att matlagningen har påbörjats. Vill du neka kunden meddelar du kunden direkt.

Kontakta MenyOnline

  • Call Food Bakery0760 800 400
  • AddressVerkstadsgatan 7

Komma i kontakt med oss

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande